Om Torben

Jeg hedder Torben Lorentsen og er certificeret Livsmentor og der er hele 42 år til jeg runder de 100 år 🙂

Jeg brænder rigtig meget for, at hjælpe mennesker med, at de bruger deres energi, på det der giver mening i deres liv. Det gør jeg når jeg er sammen med min familie, på det personlige plan og som underviser og foredragsholder – bl.a. i Passion360 og med Personligt Livsdesign.

Min personlige indsigter kommer bl.a. af skilsmisser, jeg har selv en dejlig søn på 20 år og bor nu sammen med min skønne kæreste og hendes dejlige datter på 16 år.

Erhvervsmæssigt, har jeg stor erfaring, både som leder og som det at blive ledet eller mangel på samme… Jeg har haft min egen detailforretning, været sælger, salgsleder, salgschef, salgs- og marketingchef samt sparringspartner i erhvervslivet, så erhvervserfaringen er bred.

Jeg har udført salgstræning og her må jeg sige ”undskyld”…for de metoder vi anvendte dengang er ikke de mest optimale… Da jeg efterfølgende har indset hvilken betydning vores personlighed har, for de resultater vi opnår, både personligt og arbejdsmæssigt, faldt der rigtig meget på plads for mig.

Den vigtigste uddannelse, der har ændret mig og min livsretning, er uden tvivl som ”Certificeret Livsmentor”. Livsmentor uddannelsen har lært mig, at se mennesker, som dem de er og at alle mennesker har nogle unikke egenskaber. Det har virkelig fået mine øjne op for vigtigheden af passion og hvad det betyder for vore resultater i livet. Vores passion er vores drivkraft!

Denne uddannelse har også lært mig, at bruge min intuition, til bl.a. at tage de rigtige beslutninger samt en masse redskaber til at være leder og samtidig skabe medarbejdertrivsel.

Livsmentor uddannelsen har betydet så meget for mig og mine medmennesker, såvel privat som erhvervsmæssigt, at jeg i dag underviser personlig udvikling.

Med de livsindsigter som ovenstående har givet mig, har jeg sammen med Peter Dam udviklet Passion360, arbejder som virksomhedsmentor, holder foredrag og underviser i personlig udvikling “personligt Livsdesign”.

Jeg glæder mig vildt meget, til at hjælpe DIG med at DU bruger din energi, på det der giver mening i DIT liv.

Mine venligste hilsner

Torben Lorentsen

 Se også hvad andre siger her